locatieS

 

Sinds een paar jaar is S-tiles samengegaan met Mandalay Mosaic Design, het mozaiekbedrijf van Lilian Fäustle, al meer dan 15 jaar mijn rechterhand bij projecten en workshops.
Hiermee is onze locatie ook verhuisd, en wel naar een geweldig atelier in Amsterdam Noord, direct aan het Ij (Hamerstraat 2-4).  Genoeg ruimte, 5 minuten lopen vanaf de Metro halte Noorderpark, 10 minuten lopen vanaf de pont, 3 minuten van ring Noord en …. gratis parkeren.  Naast het stoere en kleurrijke atelier, kunnen we hier ook gebruik maken van een enorme hal. Hier produceren wij ondergronden zoals bankjes, fontijnen en beelden, en worden de grote mozaieken voor projecten elders voorbereid op gaasmatjes.

COVID19 update: Er kunnen bij ons  workshops gehouden worden tot 20 personen! In deze tijd gebruiken we hiervoor een fijne plek in ‘de grote hal’. Met 5000 m2 is het daar misschien niet helemáal zo gezellig als in het atelier, maar we kunnen hier  aan alle RIVM richtlijnen voldoen en zijn ontzettend dankbaar dat we u weer kunnen verwelkomen bij S-tiles en Mandalay Mosaic Design!

 

 
         
         
         
         
         
       
         

 

Inbegrepen bij de workshop zit materiaal voor het vervaardigen van een mozaiek van 30 x30  cm  met een daar bij behorend tableau van hetzelfde formaat. Ook krijgt u van ons een technische handleiding zodat u alles thuis nog eens rustig kunt nalezen.
Wilt u iets speciaals,  zoals bijvoorbeeld een bepaalde kleur tegel of pigment voor uw voeg, dan kunnen wij dat altijd voor u meenemen. Een telefoontje of email is genoeg…