3d mozaiek

...is een samenwerkingsverband tussen S-Tiles en Lilian Faustle...

Dit is een vrij technische workshop/cursus voor gevorderden. Het heeft absoluut geen zin deze bij te wonen als u nog geen ervaring heeft. Het klinkt misschien niet aardig maar wij hebben geen tijd om je de basis van het mozaieken bij te brengen en je zult je doodongelukkig voelen tussen allemaal ervaren mozaiekers. Dus, eerst de ‘Mozaiek á la Gaudi’ volgen of op een andere manier ervaring opdoen!

 

Het gaat tijdens de 3D niet zo zeer om het vervaardigen van mozaiek want dat kan je tenslotte al. Waar het wel om gaat is het creeren van je ondergrond. In principe geven wij alleen een workshop van 1 dag (altijd een zondag of maandag) voor de 3D. Het komt alleen steeds vaker voor dat onze ex-cursisten die al eerder bij ons een cursus Gaudi hebben gevolgd liever een aantal keren komen in plaats van slechts 1 dag. Daarvoor hebben we een speciale oplossing gevonden. Je volgt de workshop van een dag en kunt dan vervolgens 4 lessen instappen bij een andere cursus in de avonduren om je werkstuk af te maken. Goed idee?

Door onze jarenlange mozaiekervaring hebben wij een heleboel technieken ontwikkeld die ons in staat stellen niet alleen platte maar ook 3 Dimensionale te vervaardigen. Wij dragen deze kennis graag aan je over zodat je een enorme stap vooruit kunt zetten op je ‘mozaiekpad’. Misschien wil je wel een echte ‘Gaudi’ bank of een fontein in je tuin of wil je een hagedis tegen je muur aan laten lopen..

 


Wij laten je kennis maken met de indirecte-directe methode, het zelf produceren van mallen en modellen en ook gasbeton, twee component vloeibaar plastic, twee component polyurethaan schuim, stucanet, steengaas en porceleingips komen uitgebreid aan bod. Kortom, maak je borst maar nat want het wordt een enorm intensieve dag boordevol informatie en demonstraties. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag, maar stel je daar in dit geval niet te veel van voor.....zeker als je kiest voor de workshop van 1 dag gaat het alleen om het ‘voelen’ en ‘proeven’ van al die voor jou onbekende materialen en niet om het creeren van een kunststuk tijdens die dag.

WORKSHOP 3 DIMENSIONAAL MOZAIEK € 135,00

Inbegrepen bij de prijs van deze workshop zit alles waar je die dag mee werkt, een heel uitgebreid naslagwerk en al het materiaal dat je nodig hebt om je werkstuk thuis af te kunnen maken en een heerlijke lunch.