Een hondenleven!


S-tiles maakt zich hard voor het goede doel! 

Voor de kneusjes van het Dieren Opvangcentrum Amsterdam willen wij een beter leven en daarom werken wij op verschillende manieren actief mee aan de actie 'help ik heb een hondenleven' Meer Info?

 


 

S-tiles mozaiek geeft voor het goede doel, de kneusjes van het Dieren Opvangcentrum Amsterdam, een aantal unieke mozaiek workshops van een dag waarin u zelf een portret van uw lievelingsdier gaat maken, deze workshop wordt gegeven door de eigenaresse van s-tiles mozaiek die al ruim twintig jaar ervaring heeft.

Speciale actieprijs van 80 euro en dat geld gaat (na aftrek van materiaalkosten) naar het Dieren Opvangcentrum Amsterdam.

De eerste twee workshops zullen plaatsvinden op 13 en 20 september en afhankelijk van de interesse zullen er meer data bekend worden gemaakt. Locatie: Dieren Opvangcentrum Amsterdam

Hierbij treft u wat fotos aan om een idee te geven van de mogelijkheden. Een echt makkelijke workshop is dit niet. U heeft er geduld voor nodig en de bereidheid om, indien u het niet af krijgt in 1 dag, er op uw gemak thuis mee verder te gaan. Het wordt tenslotte een echt kunstwerk dus zeer de moeite waard om wat energie in te steken.

De mozaieken die op deze pagina staan zijn niet van s-tiles. Deze kunstwerken zijn gemaakt door andere artiesten en alleen gebruikt ter inspiratie.. Ze mogen niet gekopieerd worden!