mixed media

...is een samenwerkingsverband tussen S-Tiles en Sonja Scheffers...

vanaf april 2010

 


" GEWELDIG ! Wat een verfrissend idee om mozaiek ook op een andere manier te kunnen combineren.  Er ging een wereld voor me open op de workshop... Het was een hele gezellige en inspirerende dag met leuke mensen en fantastische resultaten. Mixed Media heeft een nieuwe wending gegeven aan m'n leven !!! Many Thanks Gwenny en Sonja, ik heb genoten."  Esther Muizelaar - Esfera Styling

Hoeveel kan een mens leren in 1 dag? Héél veel! En dat zal blijken als je kiest voor deze waanzinnig leuke workshop die al je creativiteit gelijk in de 5e versnelling zet, want wát een creatieve mogelijkheden worden jullie die dag aangeboden...

Jullie krijgen van ons een canvas van A4 formaat. Als je wat groters wilt staat het je vrij een groter canvas zelf mee te nemen of bij ons aan te schaffen. (houd er rekening mee dat het bij een groter formaat in 1 dag wellicht niet af komt en je thuis verder moet werken).


         
 

Om je 'schilderij' te personaliseren kun je allerlei mooie plaatjes uit tijdschriften scheuren waarvan de afbeeldingen je wat doen en de kleurtjes je aanstaan. Ook printjes van fotos die je leuk vindt van bijv je kinderen, een te gekke vakantie of jullie schattige puppy kun je gebruiken. Ook spreuken doen het heel goed. Daar kun je je hele kunstwerk omheen bouwen. Bijv. 'home is where the heart is' of 'verlichting is binnen handbereik' (zie afbeelding in paars, goud en groen). Neem zoveel mee als je wilt zodat je gedurende de workshop  ruim keuze hebt. Wij hebben zelf ook hele mooie plaatjes en kunnen kopieen daarvan maken maar deze kleur kopieen kosten € 1.00 per stuk.


         
 
 

We beginnen om 10 uur met het samenstellen van je kunstwerk. Wáár ga je decoupage (papier, geknipt of gescheurd) gebruiken, wáár wil je encaustic art gebruiken, wáár komt evt je tekst en het glasmozaiek en in welke kleuren ga je werken. Zodra dat duidelijk voor je is gaan we je uitleggen wát encaustic art precies is en hoe je het kunt gebruiken. Deze bijzondere techniek leert je om pigmenten in bijenwas om te toveren tot een bijzonder schilderij, een bijzondere achtergrond of tot bijzondere accenten, het is maar net waar je die dag deze techniek voor nodig hebt.

Vermoedelijk zul je hier druk mee bezig zijn tot 12 uur. Tijd voor een rustpauze en de heerlijke lunch die wij jullie aanbieden.

Na de lunch gaan we verder met het opbouwen van je canvas. We leren je werken met glasmozaïek. Alweer zo'n eeuwenoude techniek waar je razend mooie accenten mee kunt aanbrengen in je werk. Overigens zou je deze techniek thuis ook kunnen gebruiken voor  bijv. een tafelblad of een decoratie in je badkamer of keuken. Zie ook: GLASMOZAIEK WORKSHOP

Deze dynamische en super creatieve workshop begint om 10 uur in de ochtend en duurt tot 4 uur s'middags. De prijs bedraagt € 95,00 incl. btw. Inbegrepen bij de prijs van de workshop zitten ook 4 kleur kopieen naar keuze, de benodigde bijenwas, basis materiaal voor 15x15 cm glas mozaiek en, last but not least, natuurlijk een heerlijke lunch.