staccato mozaiekMozaiek is geweldig! Dat is ons meer dan duidelijk. Het drukt een zeer persoonlijk stempel op uw huis. Contemporary, Klassiek, á la Gaudi, Klassiek Italiaans, Kiezel, Marmer... The sky is the limit. Het nadeel echter blijft toch het feit dat het enorm arbeidsintensief is en daardoor kostbaar. We hebben lang en hard nagedacht over een oplossing om mozaiek aan een breder publiek aan te kunnen bieden en kunnen u nu met trots ons nieuwe "Staccato Mozaiek" aanbieden.

Wij laten u hierbij een aantal fotos zien van zeer eenvoudig tot wat speelser "Staccato Mozaiek". Het wordt door ons altijd op maat gesneden en wij maken dan ook graag een voorbeeld voor u.

 


De echte mozaiekers onder u kunnen dit zonder al te veel stress ook zelf uitvoeren, wij helpen u heel graag met een ontwerp. Voor klanten die dit mozaiek graag zouden willen laten uitvoeren door S-Tiles is het goede nieuws dat de kosten voor dit mozaiek niet, zoals het 'normale' mozaiek waarin ieder stukje met de hand wordt geknipt op een vierkante meter prijs komt van € 1000,00 á € 2000,00 per vierkante meter maar op slechts € 600,00 euro per vierkante meter (excl materiaal, incl btw). Materiaal kosten vanaf €75,00 per vierkante meter.